Maria-Raluca Văcărescu - Fundatia Visul Luanei

Cadoul ideal

1,100 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, si anume să ajutăm să reducem numarul de animăluțe abandonate, în special în zonele rurale, unde este o mare nevoie de campanii de sterilizări.  

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Mulțam :D

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Visul Luanei

În 2014 Fundația Visul Luanei a înființat în București Programul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice care oferă în regim pro bono îngrijiri medicale de specialitate animalelor sălbatice, cu precădere celor din mediul urban și peri-urban.

Clinică Mobilă

Până în prezent, Fundația Visul Luanei a reusit să ajungă la aproximativ 27 de mii de sterilizări.
Anul trecut, Fundația a pierdut un enorm ajutor, Autospeciala cu care transporta animale în condiții de siguranță spre locațiile speciale în care au fost eliberate, clinica mobilă pe care au fost nevoiți să o folosească pentru transportarea echipamentului și organizarea unor mici campanii de sterilizare acolo unde nu a existat nici măcar o încăpere de care să se poată folosi.
De atunci activitatea lor s-a desfășurat mai greu, mai puține animale au putut fi ajutate și de multe ori asta a însemnat diferența dintre viață și moarte a acestora. Din toate aceste motive considerăm că acesta ar fi cel mai frumos dar pe care îl putem oferi acestor oameni și animale: orice sumă care poate începe un nou vis, o nouă speranță.

7 Donatii

Abi & Elena

100 RON
La muuuuuulti aaaaani!
19 Jul 2020

Anonymous

100 RON
DA!
19 Jul 2020

Anonymous

100 RON
11 Jul 2020

Anonymous

500 RON
La multzean!
10 Jul 2020

Alcoholic

100 RON
La multi ani tie si animalelor!
09 Jul 2020

Cris Călinescu

50 RON
Trăiască animăluțele :)
08 Jul 2020
la multi aaaaani zana lighioanelor! <3
07 Jul 2020