Clinică Mobilă

Status: Fundraising

Până în prezent, Fundația Visul Luanei a reusit să ajungă la aproximativ 27 de mii de sterilizări.
Anul trecut, Fundația a pierdut un enorm ajutor, Autospeciala cu care transporta animale în condiții de siguranță spre locațiile speciale în care au fost eliberate, clinica mobilă pe care au fost nevoiți să o folosească pentru transportarea echipamentului și organizarea unor mici campanii de sterilizare acolo unde nu a existat nici măcar o încăpere de care să se poată folosi.
De atunci activitatea lor s-a desfășurat mai greu, mai puține animale au putut fi ajutate și de multe ori asta a însemnat diferența dintre viață și moarte a acestora. Din toate aceste motive considerăm că acesta ar fi cel mai frumos dar pe care îl putem oferi acestor oameni și animale: orice sumă care poate începe un nou vis, o nouă speranță.

Suma:

8,251 RON

Galantomi:

9

Donatii:

41

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Fundația Visul Luanei, prin diversitatea acțiunilor lor pentru animale și mediu, a reușit să ajute până în prezent mii de animale sălbatice (prin reabilitarea și reintegrarea lor în habitatul natural) și domestice (prin campanii de sterilizări câini și pisici), să ecologizeze spații verzi (curățarea acestora de deșeuri și plantarea de copaci). Activitatea oamenilor implicați în această fundație a fost un pic mai ușoară până anul trecut, cât timp au beneficiat de o ambulanță cu care s-au putut deplasa în multiple locații în care animalele nu au văzut niciodată un medic veterinar, autospeciala cu care au putut transporta animale în condiții de siguranță spre locațiile speciale în care au fost eliberate, clinica mobilă pe care au fost nevoiți să o folosească pentru transportarea echipamentului și organizarea unor mici campanii de sterilizare acolo unde nu a existat nici măcar o încăpere de care să se poată folosi. Până în prezent, Fundația Visul Luanei a reușit să ajungă la aproximativ 27 de mii de sterilizări. Anul trecut au pierdut acest enorm ajutor, iar de atunci activitatea lor s-a desfășurat mai greu, mai puține animale au putut fi ajutate și de multe ori asta a însemnat diferența dintre viață și moarte a acestora. Din toate aceste motive considerăm că acesta ar fi cel mai frumos dar pe care îl putem oferi acestor oameni și animale: orice sumă care poate începe un nou vis, o nouă speranță.