Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice - Racordare la rețeaua electrică

Până în prezent, Centrul funcționează printr-o sursă proprie independentă (generator) si una externă de curent, prin bunăvoința unui vecin. Însă odată cu creșterea Centrului, apar noi consumatori (precum incubatoarele pe care le-am putut achiziționa datorită ajutorului vostru) pe care nu îi putem susține în condițiile actuale. 

În momentul de față avem capacitatea a de a susține consumatori de maximum 4000 W simultan, necesarul fiind cel puțin dublu. De asemenea, din cauza zonei izolate în care este amplasat Centrul, distanța până cel mai apropiat transformator este de cel puțin 400 de metri. 
Astfel, pe lângă sarcinile zilnice direct legate de bunăstarea animalelor, echilibrarea consumatorilor pentru a evita un accident, este un aspect pe care personalul este instruit să îl ia în considerare.

Asigurarea alimentării cu energie electrică reprezintă în acest moment o cerință de bază pentru dezvoltarea Centrului în condiții sigure.

Odată ce ne vom putea racorda la rețeaua electrică, un aspect de care credem că vă veți bucura este că avem în plan să montăm camere de filmat în țarcurile și volierele animalelor prin care le veți putea urmari live pe tot parcursul reabilitării. 

Bugetul necesar proiectului este de 50.000 lei.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

26

Suma:

2,875 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice - Racordare la rețeaua electrică

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

450 RON

Suma:

2

Galantomi:
2 Donatii

In beneficiul: Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice - Racordare la rețeaua electrică

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

2,425 RON

Suma:

1

Galantomi:
24 Donatii

In beneficiul: Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice - Racordare la rețeaua electrică

Toti avem un obicei. Fie ca este o cafea in drum spre birou, un pachet de tigari, un taxi pana acasa, un buchet de flori pe masa sau, sau, sau. Daca ai redirectiona costul unui obicei catre o cauza in care crezi? Ai putea face un obicei din a salva vieti fara sa fie nevoie de o reconversie profesionala.

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Si a mai trecut un an (de fapt, 11 luni) si vine iar ziua mea. Anul asta sa fie  Fundatia Visul Luanei. Motivul: https://www.facebook.com/allforLuana

3,000 RON Target
450 RON Suma
2 Donatii
15% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea - Racordare la rețeaua electrică a Centrului de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucurie celor care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei c

1,500 RON Target
2,425 RON Suma
24 Donatii
100% Complete