Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Claudia Coldaș Fundatia Visul Luanei

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

Fundația Visul Luanei, prin diversitatea acțiunilor lor pentru animale și mediu, a reușit să ajute până în prezent mii de animale sălbatice (prin reabilitarea și reintegrarea lor în habitatul natural) și domestice (prin campanii de sterilizări câini și pisici), să ecologizeze spații verzi (curățarea acestora de deșeuri și plantarea de copaci). Activitatea oamenilor implicați în această fundație a fost un pic mai ușoară până anul trecut, cât timp au beneficiat de o ambulanță cu care s-au putut deplasa în multiple locații în care animalele nu au văzut niciodată un medic veterinar, autospeciala cu care au putut transporta animale în condiții de siguranță spre locațiile speciale în care au fost eliberate, clinica mobilă pe care au fost nevoiți să o folosească pentru transportarea echipamentului și organizarea unor mici campanii de sterilizare acolo unde nu a existat nici măcar o încăpere de care să se poată folosi. Până în prezent, Fundația Visul Luanei a reușit să ajungă la aproximativ 27 de mii de sterilizări. Anul trecut au pierdut acest enorm ajutor, iar de atunci activitatea lor s-a desfășurat mai greu, mai puține animale au putut fi ajutate și de multe ori asta a însemnat diferența dintre viață și moarte a acestora. Din toate aceste motive considerăm că acesta ar fi cel mai frumos dar pe care îl putem oferi acestor oameni și animale: orice sumă care poate începe un nou vis, o nouă speranță.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poti face este sa fii alaturi de mine si, in loc sa imi faci un cadou, sa donezi banii catre acesta cauza.

Impreuna suntem mai buni!

Iti multumesc ca esti alaturi de mine si, daca iti place ideea, iti poti darui si tu ziua de nastere pe ziuata.galantom.ro!

 

0147ef457634ca39a845a7ea8e201384e79622ea.jpg


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În 2014 Fundația Visul Luanei a înființat în București Programul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice care oferă în regim pro bono îngrijiri medicale de specialitate animalelor sălbatice, cu precădere celor din mediul urban și peri-urban.

SUSŢIN PROIECTUL

Clinică Mobilă

Până în prezent, Fundația Visul Luanei a reusit să ajungă la aproximativ 27 de mii de sterilizări.
Anul trecut, Fundația a pierdut un enorm ajutor, Autospeciala cu care transporta animale în condiții de siguranță spre locațiile speciale în care au fost eliberate, clinica mobilă pe care au fost nevoiți să o folosească pentru transportarea echipamentului și organizarea unor mici campanii de sterilizare acolo unde nu a existat nici măcar o încăpere de care să se poată folosi.
De atunci activitatea lor s-a desfășurat mai greu, mai puține animale au putut fi ajutate și de multe ori asta a însemnat diferența dintre viață și moarte a acestora. Din toate aceste motive considerăm că acesta ar fi cel mai frumos dar pe care îl putem oferi acestor oameni și animale: orice sumă care poate începe un nou vis, o nouă speranță.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!