Loredana Gheorghe - Fundatia Visul Luanei

Cel mai frumos cadou de ziua mea este sa ajut Visul Luanei sa poata salva cat mai multe animalute

225 RON Donations raised
22.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donations
13 Days left
I want to donate!

 

Nimic nu e mai frumos decat sa imparti bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauze dragi mie.

Obiectivul Fundatiei Visul Luanei este de a salva animalele salbatice, de a le reabilita si reintegra in mediul lor natural - totul in regim pro bono.

Visul Luanei este pentru multe animalute o noua sansa la viata. Personal, am incerc sa ofer aceasta sansa porumbeilor raniti pe care ii mai gaseam pe strada si v-am sfatuit si pe unii din voi sa ii contactati atunci cand ati gasit o pasare sau un animalut ranit.

Dupa cum puteti vedea pe pagina lor de Facebook, au beneficiat de serviciile lor multiple animale: berze, lebede, pescarusi, pelicani, ulii, porumbei, arici, testoase, caprioare etc.

In plus, deruleaza si campanii de sterilizare gratuite in zonele din tara in care multe animalute nici nu au avut sansa de a face macar o vizita la veterinar. Pana acum, au facut in jur de 27 de mii de sterilizari, insa clinica mobila ce le folosea acestui scop nu mai este functionala, iar programul de sterilizari gratuite este afectat sever. 

Scopul acestei campanii este de a strange fonduri pentru achizitionarea unei noi clinici mobile care sa serveasca programului de sterilizari gratuite.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poti face este sa fii alaturi de mine si, in loc sa imi faci un cadou, sa donezi banii catre acesta cauza.

Impreuna suntem mai buni!

Iti multumesc ca esti alaturi de mine si, daca iti place ideea, iti poti darui si tu ziua de nastere pe ziuata.galantom.ro!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundatia Visul Luanei

În 2014 Fundația Visul Luanei a înființat în București Programul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice care oferă în regim pro bono îngrijiri medicale de specialitate animalelor sălbatice, cu precădere celor din mediul urban și peri-urban.

Clinică Mobilă

Până în prezent, Fundația Visul Luanei a reusit să ajungă la aproximativ 27 de mii de sterilizări.
Anul trecut, Fundația a pierdut un enorm ajutor, Autospeciala cu care transporta animale în condiții de siguranță spre locațiile speciale în care au fost eliberate, clinica mobilă pe care au fost nevoiți să o folosească pentru transportarea echipamentului și organizarea unor mici campanii de sterilizare acolo unde nu a existat nici măcar o încăpere de care să se poată folosi.
De atunci activitatea lor s-a desfășurat mai greu, mai puține animale au putut fi ajutate și de multe ori asta a însemnat diferența dintre viață și moarte a acestora. Din toate aceste motive considerăm că acesta ar fi cel mai frumos dar pe care îl putem oferi acestor oameni și animale: orice sumă care poate începe un nou vis, o nouă speranță.

3 Donations

28 iun 2020

Anca Enciu

50 RON
La mulți ani în avans, Lore!
25 iun 2020

Adnana si Vadu

100 RON
La multi ani!!!
25 iun 2020