Iulia Mindru - Fundatia Visul Luanei

Cel mai frumos cadou de ziua mea - Racordarea la rețeaua electrică a Centrului de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice

1,630 RON Donations raised
100% Complete
1,000 RON Target
11 Donations

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor, iar acum este nevoie de ajutor mai mult ca oricand.

Ziua mea de nastere anul acesta va fi departe de familie si de prieteni, asa ca sunt mai puține motive de sărbătoare.

O bucurie enormă pentru mine ar fi să susțin Fundatia Visul Luanei cu ajutorul vostru. Am fost voluntar în cadrul fundației pentru câțiva ani, și a fost o experiență care mi-a schimbat viața. 

Fundatia Visul Luanei a infiintat Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice - unde zeci de animale salbatice sunt îngrijite gratuit in fiecare zi, cea mai mare parte a costurilor fiind suportate din fonduri personale și donații.

Odată cu creșterea Centrului, apar noi consumatori, precum: - unitățile de terapie intensivă pentru puii de animale orfane și pacienții în stare critică - pompe de recirculare a apei pentru iazurile animalelor de apă - sistem de siguranță corespunzător (lumini în întreg centrul, camere de supraveghere, sistem antiefracție) etc. Acești consumatori nu pot fi susținuți în condițiile actuale. 

Asigurarea alimentării cu energie electrică reprezintă în acest moment o cerință de bază pentru dezvoltarea Centrului în condiții sigure.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundatia Visul Luanei

În 2014 Fundația Visul Luanei a înființat în București Programul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice care oferă în regim pro bono îngrijiri medicale de specialitate animalelor sălbatice, cu precădere celor din mediul urban și peri-urban.

Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice - Drumul spre Energie Verde

UPDATE 22.06.2020

Mulțumită vouă, celor care ne-ați susținut picătură cu picătură, și a unei donații incredibile și a bunăvoinței celor de la Free Mioriţa, zilele trecute echipa de la e-acumulatori.ro ne-au montat un sistem fotovoltaic de 10kWh. Acest sistem promite că va acoperi necesarul Centrului, ceea ce ne va oferi posibilitatea să amplasăm camere de supraveghere în țarcurile și volierele animalelor și să putem să vă împărtășim ''live'' procesul lor de recuperare.
________________________________________________________

Odată cu creșterea Centrului, apar noi consumatori (precum incubatoarele pe care le-am putut achiziționa datorită ajutorului vostru) pe care nu îi putem susține în condițiile actuale.
Proiectul își propune strângerea de fonduri pentru asigurarea alimentării cu Energie Verde a Centrului, dezvoltarea sa în condiții de siguranță fiind dependentă de acest aspect.

Puteți găsi mai multe informații și rezultate ale Centrului de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice în această prezentare: https://drive.google.com/file/d/1pcAQs2IwadVnV9URa9NZIJHaBdobbxnw/view?fbclid=IwAR184wPn9mQwrEatVjIWH5grhMToW4xs2CWQgHZQQTbMzHF4UlTxKJtKLT8

11 Donations

Bogdan Lazar

150 RON
15 May 2020

Anonymous

75 RON
12 May 2020
300 RON
11 May 2020

Anda Popescu

150 RON
11 May 2020
La multi ani, Iulia :*
11 May 2020

Alexandra

150 RON
Felicitări pentru ceea ce faceti. Sunteți minunați !
10 May 2020

Anonymous

30 RON
10 May 2020

Vijelie, Vali

300 RON
Foaie verde doua spline, Da la mine pentru tine
09 May 2020
09 May 2020

Anonymous

75 RON
08 May 2020

vlad tace

150 RON
08 May 2020