Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Andrei Tudorache Fundatia Visul Luanei

18.5% Complete
185 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații

Salut! Anul acesta am decis sa fac ceva diferit, si cu ocazia zilei mele de naștere, doresc să promovez un proiect foarte important pentru mine. 

Din 2014, Fundația Visul Luanei se ocupă cu salvarea, tratarea si reabilitarea animalelor sălbatice din zonele urbane, in regim pro bono, ființe pe care altfel nu ar avea cine sa le ajute. Alături, nu au lipsit numeroase activități de plantare de copaci, igienizarea unor zone naturale, campanii de sterilizare a animalelor de companie, dar si educație in școli. 

Având in vedere dezvoltarea tot mai rapida a oamenilor, animalele sălbatice pierd din ce in ce mai mult teren. Așadar, de 6 ani, mii de exemplare, unele mici, altele mai mari, din zeci de specii, au fost internate, tratate, si după caz, eliberate in mediul lor natural, unde le este locul. 

Am avut onoarea să contribui si sa ajut si eu in activitățile Fundației, realizând cât de important este sa menținem un mediu sigur si sănătos pentru vietatile ce ne înconjoară. 

Toate aceste activități gratuite si voluntare sunt puternic consumatoare de bani si de timp, de la spatiul de activitate, pana la infrastructură, logistică si transport. Astfel, orice ajutor, fie ca este ca voluntar, fie ca este financiar, este bine venit. 

Va invit ca de ziua mea, daca doriti, in loc de cadou, să faceți o donație, oricat de mare sau mica, spre Fundația Visul Luanei, si sa ajutați animalutele salbatice, ființele naturii. Mulțumesc!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În 2014 Fundația Visul Luanei a înființat în București Programul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice care oferă în regim pro bono îngrijiri medicale de specialitate animalelor sălbatice, cu precădere celor din mediul urban și peri-urban.

UPDATE 22.06.2020

Mulțumită vouă, celor care ne-ați susținut picătură cu picătură, și a unei donații incredibile și a bunăvoinței celor de la Free Mioriţa, zilele trecute echipa de la e-acumulatori.ro ne-au montat un sistem fotovoltaic de 10kWh. Acest sistem promite că va acoperi necesarul Centrului, ceea ce ne va oferi posibilitatea să amplasăm camere de supraveghere în țarcurile și volierele animalelor și să putem să vă împărtășim ''live'' procesul lor de recuperare.
________________________________________________________

Odată cu creșterea Centrului, apar noi consumatori (precum incubatoarele pe care le-am putut achiziționa datorită ajutorului vostru) pe care nu îi putem susține în condițiile actuale.
Proiectul își propune strângerea de fonduri pentru asigurarea alimentării cu Energie Verde a Centrului, dezvoltarea sa în condiții de siguranță fiind dependentă de acest aspect.

Puteți găsi mai multe informații și rezultate ale Centrului de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice în această prezentare: https://drive.google.com/file/d/1pcAQs2IwadVnV9URa9NZIJHaBdobbxnw/view?fbclid=IwAR184wPn9mQwrEatVjIWH5grhMToW4xs2CWQgHZQQTbMzHF4UlTxKJtKLT8

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Grația

50 RON
Sa fii iubit!
10 Mar 2020

Anonymous

55 RON
10 Mar 2020

Antonia

50 RON
La multi ani, suflet frumos! Să dai o bere și pentru mine!:))
06 Mar 2020

Cristiana

30 RON
La multi ani si mult succes !
06 Mar 2020