Dragos Stefan Mantoiu - Fundatia Visul Luanei

Cel mai frumos cadou de ziua mea

596 RON Donations raised
59.6% Complete
1,000 RON Target
6 Donations

 


Zilele de nastere sunt asociate in general unei persoane, insa am ales ca ziua mea de nastere sa fie asociata cauzei in care cred.

Asa ca, daca vrei sa imi faci un cadou sau doar sa sustii o cauza nobila, acesta este locul unde poti face asta.
Centrul de Salvare si Reabilitare a Animalelor Salbatice a primit in grija mii de animale fara niciun fel de conditionare financiara, functionand strict pe baza donatiilor celor care si-au dorit sa-i sustina.
Daca vreti sa aflati mai multe despre activitatea lor, ii gasiti aici: https://visulluanei.org/

Multumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundatia Visul Luanei

În 2014 Fundația Visul Luanei a înființat în București Programul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice care oferă în regim pro bono îngrijiri medicale de specialitate animalelor sălbatice, cu precădere celor din mediul urban și peri-urban.

Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice - Drumul spre Energie Verde

UPDATE 22.06.2020

Mulțumită vouă, celor care ne-ați susținut picătură cu picătură, și a unei donații incredibile și a bunăvoinței celor de la Free Mioriţa, zilele trecute echipa de la e-acumulatori.ro ne-au montat un sistem fotovoltaic de 10kWh. Acest sistem promite că va acoperi necesarul Centrului, ceea ce ne va oferi posibilitatea să amplasăm camere de supraveghere în țarcurile și volierele animalelor și să putem să vă împărtășim ''live'' procesul lor de recuperare.
________________________________________________________

Odată cu creșterea Centrului, apar noi consumatori (precum incubatoarele pe care le-am putut achiziționa datorită ajutorului vostru) pe care nu îi putem susține în condițiile actuale.
Proiectul își propune strângerea de fonduri pentru asigurarea alimentării cu Energie Verde a Centrului, dezvoltarea sa în condiții de siguranță fiind dependentă de acest aspect.

Puteți găsi mai multe informații și rezultate ale Centrului de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice în această prezentare: https://drive.google.com/file/d/1pcAQs2IwadVnV9URa9NZIJHaBdobbxnw/view?fbclid=IwAR184wPn9mQwrEatVjIWH5grhMToW4xs2CWQgHZQQTbMzHF4UlTxKJtKLT8

6 Donations

22 Mar 2020

Anonymous

316 RON
19 Mar 2020
100 RON
La multi ani!
16 Mar 2020

Anonymous

30 RON
04 Mar 2020
04 Mar 2020

Miruna

50 RON
04 Mar 2020