Anita Kevorchian - Fundatia Visul Luanei

Dau doua obiceiuri proaste pentru unul bun

1,400 RON Donatii stranse
23.333333333333% Complete
6,000 RON Target
6 Donatii

 

Am descoperit un mod de viata disciplinat cand am inceput sa iau cursuri de balet. Chiar daca nu le mai urmez de cativa ani, disciplina este inca acolo si isi face simtita prezenta atat profesional cat si personal. Asa ca, in spiritul disciplinei pe care am urmat-o o perioada indelungata, vreau sa renunt pentru inceput la jumatate din pachetele de tigari pe care le cumpar in fiecare saptamana si la cafelele pe care mi le iau in drum spre birou (pot sa imi fac si de acasa, plus mai putin plastic- double win). Banii economisiti vor merge saptamanal sub forma de donatie pentru cele trei unitati de terapie intensiva. Va invit sa redirectionam impreuna unele obiceiuri care nu sunt neaparat necesare atat pentru o cauza buna, cat si pentru noi insine :)

Activitatea Centrului de Salvare si Reabilitare a Animalelor Salbatice este una deosebita care, avand in vedere ca functioneaza strict pe baza de donatii, trebuie sustinuta daca vrem sa ne bucuram cat mai mult timp de impactul pozitiv pe care il are. Am avut oportunitatea sa fiu martora la procesul indelungat de reabilitare a unor animale salbatice dar si la fragilitatea orfanilor care au fost trecuti peste numeroase situatii critice datorita implicarii constante a personalului de la Centru. Asa ca aprecierea si recunostiinta mea vin din experienta :)


Haideti sa ne bucuram in viitorul apropiat de fotografiile animalelor care au trecut cu bine peste accidente sau perioade vulnerabile cu sprijinul unitatilor de terapie intensiva la care am contribuit si noi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Visul Luanei

În 2014 Fundația Visul Luanei a înființat în București Programul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice care oferă în regim pro bono îngrijiri medicale de specialitate animalelor sălbatice, cu precădere celor din mediul urban și peri-urban.

Unități de terapie intensivă destinate pacienților în stare critică si orfanilor

Proiectul își propune să acopere costurile dotării Centrului de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice din București cu trei unități de terapie intensivă destinate îngrijirii pacienților aflați în stare critică și a orfanilor din diverse specii de animale sălbatice.

Un obicei Galantom - 30 day challenge ~ 2019

<p>Toti avem un obicei. Fie ca este o cafea in drum spre birou, un pachet de tigari, un taxi pana acasa, un buchet de flori pe masa sau, sau, sau. Daca ai redirectiona costul unui obicei catre o

6 Donatii

Anonymous

100 RON
26 Oct 2019

Alina&Sevag

600 RON
10 Oct 2019
Va multumesc mult pentru tot ce faceti si va doresc mult succes!
08 Oct 2019

Anca T.

50 RON
Mult succes!!
03 Oct 2019
Multumim pentru ce faceti!
03 Oct 2019

Anonymous

50 RON
02 Oct 2019